torstai 10. toukokuuta 2012

Muna-sardiinileivät

Tänään syötiin tuhti lounas Kokkolinna opetusravintolassa.
Menu; salaattipöytä, tomaattikeitto, jauhemaksapihvit, broilerifilettä bearnaisekastikkeessa, Charlotte Russe + kahvi.
Ruoka oli erinomaista, jätin tomaattikeiton väliin, muilta osin nautin koko menuun. Charlotte Russe oli gluteeniton eikä se ollut liian makea. Täytteessä oli kaakaota ja vadelmia. Luulisin, että pohjaan oli käytetty perunajauhoja ja ehkä mantelijauhojakin. Ehkäpä leivon sunnuntaiksi  meille gluteenittomana tätä.
Illaksi sopi valmistaa vain jotain pientä ja pieni oli muna-sardiinileivät. Ensin ajattelin anjovista,. mutta onneksi vaihdoin sardiiniin, se sopi ei niin suolaisena juuri nyt.


Muna-sardiinileivät

Fazerin ruispuikulaleipää 2 kpl eli neljä halkaistuna, levitettä, pehmeää friseesalaattia, ohuita kurkkuviipaleita.
Kaksi keitettyä kananmunaa murusiksi hienonnettuna.
Yksi  (95g)  rasia auringonkukkaöljyyn säilöttyä sardiinia hienonnettuna.
Sekoita muna- ja sardiiniseokset keskenään ja levitä leiville salaatin päälle.
Päivän lounaan jälkeen juuri sopiva annos illalliseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.