keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hyvää Ikeasta

Tänään ajettiin Ikean ohi melkein. Piti kiepsauttaa kuitenkin sinne kahville siihen alakerran pystybaariin, jonka vieressä on Herkkukauppa.  Ensimmäisenä törmäsin suklaavuoreen. Vaaleaa pähkinäsuklaata, vähän tummempaa ja 60%:sta oikein tummaa. En pidä makeasta suklaasta,  tumma  suklaa, jossa on paljon kaakaota, on makuuni.  Osta kolme maksa kaksi. Ostin kolme 100 gramman ohutta suklaalevyä 1,40 eurolla.
Tuoteseloste kertoo, että sisältää vähintään 60% kaakaota vähäöljyistä, lisäksi kookosmassaa, sokeria, kaakaovoita, soijalesitiinia, aromia.. Tuotettu Saksassa kerrotaan, mutta en ole aivan vakuuttunut onko se valmistusmaa.
Suklaa on makuuni sopivaa. Sopii kahvin kera nautittavaksi. Voisin yhdistää myös leivontaan ja suklaakastikkeisiin.

Ikean tyyliin asiakkaille tarjotaan maistiaisia. Teräskulho oli puolillaan suklaakuorrutteisia kauralastuja. Käteni ojentui väistämättä kulhoon. Kauralastut olivat senverran  hyviä, että  otin isosta pakettivuoresta yhden  600 gramman
kauralastupaketin 4 euroa. Tuote on valmistettu Ruotsissa.  Sisältää sokeria, suklaata, kaakaovoita, kaurahiutaleita ym. Luvattiin myös, että ovat hyvin kuitupitoisia.  Yksi kappale kahvin kanssa olisi sopiva määrä, ajattelin. Tosin tänään otin kaksi. Jos ei innostu itse leipomaan, nämä ovat hyvä valinta ratkaista kahvileipäongelma.

Kahvi ja omenapiirakka pehmiksellä olivat taas oikein hyviä Ikean pystybaarissa.

2 kommenttia:

  1. Vitsi mikä keksilaatikko..mä en voi ostaa isoja määriä herkkuja kaappiin koska ne ei pysy siellä yhtään kauempaa kuin pienetkään pakkaukset..:D

    VastaaPoista
  2. Tytär,
    Kannattaa piilottaa aina osa jonnekin kätköön, josta ikäänkuin vahingossa löytää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.