Siispä taikinan tekoon. Mukavuussyistä paistoin pyörykät uunissa ja se kannatti. Uunipaisto on huomattavasti lempeämpi tapa kypsentää kalkkunaa. Ohjeen syntymiseen vaikuttivat jääkaapin ja kuivakaapin sisällöt. Mittayksiköt ovat ohjeellisia, mutta sopivia kuitenkin.
Kalkkunapyörykät

1 kananmuna
1/2 prk ricottajuustoa
vajaa desi korppujauhoja
3 tl suolaa
sopivasti mustapippuria, chilijauhetta

Keitä pasta al denteksi. Valmista pastakastike kuullottamalla 2-3 valkosipulin silputtua kynttä öljyssä. Lisää pastan keitinvettä ja Floran paksua ruokakermaa 1 prk. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna kiehua hieman kasaan. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
Hyvaa on, kiitos reseptista!
VastaaPoista