Pizzapohja a la Peter Reinhart(3 pizzaa)
5 1/3 dl vehnäjauhoja
vajaa tl suolaa
vajaa tl kuivahiivaa
noin ½ dl oliiviöljyä (tämän voi jättää pois jos haluaa, silloin tulos on kuivempi pizzapohja)
2.1 dl jääkylmää vettä
Täyte


Kaulin pizzat ohuiksi suoraan Lekuen paisto/kaulinalustalle.
Levitä pohjille
Dion hunajasinappia ja tomaattiketsuppia
Suikaloituja kuivattuja meheviä luumuja
Vihreitä herneitä
Aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita (öljyssä)
Joulukinkkusuikaleita
Kuivattua oreganoa ja hieman juustoraastetta
Paista pizzoja 220-asteessa noin 8 minuuttia.

ihania <3 pizzoja. mikä siinä on että pizza maistuis melkein aina?!
VastaaPoistaPitää joskus hiukan romantisoida ruokaakin.
VastaaPoistaIhania sydänpizzoja!
VastaaPoistaKauniin näköisiä pisoja, vaikka luumu pitsatäytteenä tuntuu hiukan erikoiselta :) Omaa kinkun jämäämme hyödynsin tekemällä siitä pasta Carbonaraa. Aineet löytyivät kotoa, oli tosi hyvää eikä maistunut ollenkaan joulukinkulle :)
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaHieman "hulluttelin" ja ihan hauskathan niistä tuli
Katilein,
VastaaPoistaMuuten luumu ei ollut ollenkaan hassumpi vaihtoehto possupitsalla.
Pehmeitä maistuvia suikaleita.