sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Papusalaatti varhaisperunoille

 Tänään syötiin ensimmäiset varhaisperunat, ostin ruotsalaisia.
Aikaisemmin olin ostanut espanjalaisia, mutta ne maistuivat pahvilta,
joten niitä en laske edes varhaisperunoihin. Enkä erehdy  niitä enää ostamaan.
Ateria on hyvin yksinkertainen, koska haluan varhaisperunoiden maun esille.
Kokosin papusalaatin, joka miedon makunsa  takia sopi tähän ateriaan.

Papusalaatti 
friseesalaattia, rypsiöljyä, lohkottua persikkaa
isoja valkoisia huudeltuja papuja, gogreen. 

Lisää kiehuvaan suolalla maustettuun veteen
harjatut varhaisperunat. Keitä kypsiksi.
   
Tässäpä tämä yksinkertainen annos.
Lohkoin kypsät perunat ja lisäsin kasvislevitettä.
Annoin sen sulaa perunoille.
Hyvää oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.