Tänään syötiin ensimmäiset varhaisperunat, ostin ruotsalaisia.
Aikaisemmin olin ostanut espanjalaisia, mutta ne maistuivat pahvilta,
joten niitä en laske edes varhaisperunoihin. Enkä erehdy niitä enää ostamaan.
Ateria on hyvin yksinkertainen, koska haluan varhaisperunoiden maun esille.
Kokosin papusalaatin, joka miedon makunsa takia sopi tähän ateriaan.
Papusalaatti
friseesalaattia, rypsiöljyä, lohkottua persikkaa
isoja valkoisia huudeltuja papuja, gogreen.
Lisää kiehuvaan suolalla maustettuun veteen
harjatut varhaisperunat. Keitä kypsiksi.
Tässäpä tämä yksinkertainen annos.
Lohkoin kypsät perunat ja lisäsin kasvislevitettä.
Annoin sen sulaa perunoille.
Hyvää oli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.