tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post7546595817756199887..comments2023-11-21T15:46:48.904+02:00Comments on KOTONA: Burgundinpataarleenahttp://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-6856677418080767472009-12-05T13:35:31.935+02:002009-12-05T13:35:31.935+02:00Suosittelen, että opettelee laittamaan ruokaa ilma...Suosittelen, että opettelee laittamaan ruokaa ilman selleriä. Se kirottu rikkaruoho on aivan tarpeeton ja saattaa aiheuttaa ikävän olon ruokavieraallesi. Selleri on yleisin huonosti tunnetuista ruoka-aineallergian aiheuttajista.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-14321944482723890362009-01-19T22:28:00.000+02:002009-01-19T22:28:00.000+02:00Kuule I May Say, kiitos, että kommentoit. Kommenti...Kuule I May Say, kiitos, että kommentoit. Kommentit ovat aina tervetulleita.<BR/><BR/>Ja voin vakuuttaa, että tämä burgundinpata ei jätä kylmäksi.<BR/>Tänään syötiin loput ja vieläkin muistelen miten hyvää se oli.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-89223465177346063152009-01-19T19:19:00.000+02:002009-01-19T19:19:00.000+02:00en tiedä kuinka sopivaa on kommentoida ruokablogia...en tiedä kuinka sopivaa on kommentoida ruokablogia, mutta N A M ! <BR/><BR/>pitää itsekin kokata rehtiä ja rehellistä pataa ensi viikonloppuna. se on ihanan kuumaa ja lohduttavaa.I May Sayhttps://www.blogger.com/profile/04343203986999317716noreply@blogger.com