tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post6951679396607445315..comments2023-11-21T15:46:48.904+02:00Comments on KOTONA: Silakkarullat ja uuniomenatarleenahttp://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-84692076226213826882008-09-11T22:49:00.000+03:002008-09-11T22:49:00.000+03:00yaelian,Lapsena meilläkin syötiin silakkarullia ja...yaelian,<BR/>Lapsena meilläkin syötiin silakkarullia ja suutarinlohta.<BR/>Sardiinit sopivat hyvin silakan asemasta, se on niin lähellä silakkaa maun suhteen.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-4952759067968781972008-09-11T22:48:00.000+03:002008-09-11T22:48:00.000+03:00helmi,aika reippaasti nestettä puolelle kilolle, o...helmi,<BR/>aika reippaasti nestettä puolelle kilolle, olisiko ollut puolet liikaa.<BR/><BR/>Ruokamaailma on testannut ohjeet ja itseasiassa tämä on vanhaohje, joka löytynee monesta keittokirjasta.<BR/>Uunikypsytys pehmentää liemen, jota ei siis nautita, vaan pelkät silakkarullat syödään.<BR/>Koska pidän silakoista eri tavoin valmistettuna, voin todeta, että meillä on rullat syöty ja mausta pidetty. <BR/>Jos ei pidä suutarinlohesta eikä etikkaliemessä kypsytetyistä silakoista tai kaloista eipä niitä kannata laittaa.<BR/>Mutta oikeat mittasuhteet olivat reseptissä, tillin jätin pois, hyviä ovat laitan vastakin.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-9687596250175259312008-09-11T09:08:00.000+03:002008-09-11T09:08:00.000+03:00Tein sunnuntaina vähän samantyylisellä resptillä. ...Tein sunnuntaina vähän samantyylisellä resptillä. Erotuksena liemen määrä: puolelle kilolle fileitä 1 dl etikkaa ja 4,5 dl vettä. <BR/>Se oli jotain aivan kamalaa, maistu pelkälle etikalle! Mulla tuli maha niiiin kipeäksi, vaikka maistoin vain yhden silakan. Nyt suhtaudun aika varauksella samantyylisiin ohjeisiin ja kyselenkin; oliko nämä aivan aikustenoikeasti hyviä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-69304047873704280062008-09-10T23:58:00.000+03:002008-09-10T23:58:00.000+03:00Noista silakkarullista tulee ihan lapsuus mieleen,...Noista silakkarullista tulee ihan lapsuus mieleen, meillä niitä syötiin kylmänä ja muistan, että se oli oikeata herkkua.En olekkaan syönyt tuota vuosikausiin, mutta pitäisi kokeilla täällä jostain pikkukaloista, ehkä sardiineista, jos sattuis niitä tuoreena löytämään.Anonymousnoreply@blogger.com