tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post4853582452432172810..comments2023-11-21T15:46:48.904+02:00Comments on KOTONA: Kiinankaali-nuudelisalaattiarleenahttp://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-25148874792117378922011-03-05T19:06:50.866+02:002011-03-05T19:06:50.866+02:00mm,
Itämainen maku tuli tässä minulle (ei siis ait...mm,<br />Itämainen maku tuli tässä minulle (ei siis aitoa varmaankaan) nuudeleista ja soijasta. Nuudelit miellän sinne kaukoitään.<br />Nyt käytin Kikkomanin soijaa. Täytyypä kurkata tuota kevyttä oijaa seuraavalla kerralla kaupasta.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-66583951018391490492011-03-05T07:55:57.361+02:002011-03-05T07:55:57.361+02:00Hapanta, makeaa ja suolaista sopivassa suhteessa.....Hapanta, makeaa ja suolaista sopivassa suhteessa... Jos osaa oikean suhteen, (niitäkin on lukemattomia), itämaisuus on taattua. Siellä taitavimmat kokit hakevat nuo maut vielä eri aineista ja sekoittavat niistä omat juttunsa. Meilläkin yksi apulaisistamme marinoi lihoja usein soija-suola-kalakastike-sekoituksessa ja makea löytyi ruokosokeri-palmusokeri seoksesta...<br />Tunnetko soijakastikkeen, jossa lukee englanniksi "light soya". se on mielestäni pehmeintä ja maittavinta. Japanilainen soija on pistävämpää.mmhttp://mutkimus.vuodatus.netnoreply@blogger.com