tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post2773293131935423170..comments2023-11-21T15:46:48.904+02:00Comments on KOTONA: Uunimakkaraaarleenahttp://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-24357566784130767602008-11-15T11:35:00.000+02:002008-11-15T11:35:00.000+02:00anne,meillä ainakin jää juustopalasta 1-2 sentin p...anne,<BR/>meillä ainakin jää juustopalasta 1-2 sentin pala, jota on vaikea siivuttaa höylällä. JOS tallainen pala sattuisi olemaan se sopii käyttää esim uunimakkaraan tmv ruuanlaitossa. Huom kannikka ei ole homeinen.<BR/><BR/>Jos teillä ei kannikkaa ole, niin palasta pilkkomaan vaan.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-1994027509368392302008-11-14T23:43:00.000+02:002008-11-14T23:43:00.000+02:00Uunimakkara toisinaan on herkkua :) mutta mikä ihm...Uunimakkara toisinaan on herkkua :) mutta mikä ihmeen juustokannikka jääkaapin perukoilla?!minä olen niiiin juustonperso ettei niistä kannikoita jää :O mieskin ihmettelee, että ainoa homehtunut juusto meillä on ostettu kaupasta ;)<BR/>-anne-Anonymousnoreply@blogger.com