tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post1655594663440655910..comments2023-11-21T15:46:48.904+02:00Comments on KOTONA: Tsatsikikakkuarleenahttp://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-60909328296973881692008-06-13T14:54:00.000+03:002008-06-13T14:54:00.000+03:00Jogurtin voi "maustaa" haluamallaan tavalla, hunaj...Jogurtin voi "maustaa" haluamallaan tavalla, hunajalla, hedelmillä, marjoilla ym myslillä ja aamiaisjogurttina käy hyvin.<BR/>Samoin ruuanlaitossa, jälkiruokiin ja kastikeraaka-aineena salaattiin, kalalle, lihalle....<BR/><BR/>Kiitos käynnistä.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6269773025107999080.post-90490510591278150832008-06-13T14:26:00.000+03:002008-06-13T14:26:00.000+03:00Onnea uudelle blogille! Olen jo monta kertaa käyny...Onnea uudelle blogille! Olen jo monta kertaa käynyt täällä kurkkimassa, nyt vasta jätän puumerkin.<BR/><BR/>Tuota turkkilaista jogurttia pitäisi kokeilla - onko se enemmän ruoanlaittoon vai meneekö tavallisena aamiaisjogurttinakin? (Ihanaa, ettet käyttänyt siitä nyt niin suosittua nimikettä partaäijä, se on niin luotaantyöntävä että en ole halunnut koko purkkiin koskea... Vaikka ei purkissa ja kuvassa mitään vikaa olekaan.)Sammakkohttps://www.blogger.com/profile/06094872695668805079noreply@blogger.com