maanantai 18. heinäkuuta 2016

Tomaattipasta

 Maanantaina näytti, että kaapeista ei löydy aineksia ateriaksi asti.
Ajattelin etsiä pasta-ainekset. Pasta on ruoka, johon voi yhdistää melkein mitä vain.
Tagliatellea löytyi pastaksi, tomaatteja, sipulia,vähän  pepperonea ja pala mozzarellaa.
Näistä syntyi maukas pasta.

Kastike
1 keskikokoinen sipuli hienonnettuna
4-5 tomaattia paloiteltuna
n 50 g pepperonea pienittynä
öljyä
suolaa, sokeria, valkopippuria rouheena, basilikaa ja oreganoa kuivattuna,
tuoretta korianteria ja tilliä pienittynä, sitruunamehua 
Kuullota sipulisilppu öljyssä.  Lisää mukaan pienityt tomaatit ja jatka kuullottamista,
kunnes tomaattiseos on tasaista. Lisää mukaan pepperoni ja mausteet.
Anna kiehahtaa. 
Keitä tagliatelle kypsäksi. Valuta ja lisää kastike pastan joukkoon.
Annostele ja lisää pastalle tuoretta rucolaa ja kuutioitua mozzarellaa.

Tämä pasta on yksi parhaimmistani. 
Pasta on ruoka, johon sopii yhdistää juuri sitä mitä kaapeista löytyy.

2 kommenttia:

  1. Just katsoin, että kotimaiset tomaatit ovat tarjouksessa ja täytyy tehdä iki-ihanaa tomaattipastaa. Tästä sainkin uuden variaation, kiitos taas kerran <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu, tomaatit ovat juuri nyt todella hyviä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.